Stefanović: Reforme za bolju efikasnost policije

Izvor: Press, 27.Feb.2015, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Reforme za bolju efikasnost policije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je večeras u Subotici da su prioriteti tog ministarstva reforme koje će osigurati veću bezbednost građana, bolji investicioni ambijent i veću efikasnost policije.
On je na tribini "Bezbednost građana" ukazao da u policiji neće biti mesta za one koji se dogovaraju sa kriminalcima, sede sa narkodilerima, koji "iako imaju platu kao normalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << građani, imaju kuće od šest spratova".

Stefanović je zatražio podršku i razumevanje za najčestitije i najispravnije pripadnike MUP jer su, kako je rekao, oni heroji policije.

Govoreći o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na kojima se aktivno radi, on je ukazao da ogroman broj građana vozi pod dejstvom alkohola.

Podsetio je da je nedavno usvojen Zakon o oružju koji predviđa da svi koji imaju dozvolu svakih pet godina moraju proći lekarski pregled kako bi se utvrdilo da li su psihofizički sposobni za oružje.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Reforme za efikasniju policiju"

Izvor: B92, 27.Feb.2015

Ministar policije Nebojša Stefanović poručio je da su prioriteti tog ministarstva reforme koje će osigurati veću bezbednost građana i veću efikasnost policije...On je na tribini "Bezbednost građana" ukazao da u policiji neće biti mesta za one koji se dogovaraju sa kriminalcima, sede sa narkodilerima,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.