Stara dama flertuje sa Subotićem

Izvor: Mondo, 04.Nov.2014, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Stara dama" flertuje sa Subotićem

Po pisanju italijanskih medija, Juventus se sprema da u januarskom prelaznom roku pošalje Borusiji Dortmund ponudu za srpskog štopera.

Foto: AP/dpa, Bernd Thissen

Matija Nastasić se u letnjem prelaznom roku pominjao kao želja Juventusa, ali izgleda da je jedan drugi srpski defanzivac sada u prvom planu italijanskog šampiona.

Po pisanju "Sport Medijaseta", trostruki uzastopni prvak Serije A spreman je da u januaru pošalje Borusiji Dortmund ponudu za Nevena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Subotića.

Navodno, u Torinu su nezadovoljni zbog čestih povreda Andree Barzaljija (koji ove sezone uopšte nije igrao), a idealno rešenje vide u štoperu "milionera". Doduše, Subotić ima ugovor do kraja juna 2016, tako da će Borusija sigurno tražiti visoko obeštećenje.

Subotić je 2008. godine prešao iz Majnca u Borusiju, odigrao je 211 utakmica i postigao 15 golova. Za nacionalni tim Srbije nastupio je 32 puta i dao dva gola, ali trenutno ne želi da nastupa za "orlove".
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.