Stanija i Marijana prenele Aleksandri da Vuk Mob gaji simpatije prema njoj, ona ih ZAPREPASTILA PRIZNANJEM: Zauzeta sam, moram prvo da rešim sa P!

Izvor: Press, 03.Apr.2019, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija i Marijana prenele Aleksandri da Vuk Mob gaji simpatije prema njoj, ona ih ZAPREPASTILA PRIZNANJEM: Zauzeta sam, moram prvo da rešim sa P!

Sinocnji gost na žurki je bio Vuk Mob, on nije krio simpatije prema novoj - staroj učesnici ''Zadruge 2'', Aleksandri Subotić. Njegove dugogodišnje prijateljice Marijana Zonjić i Stanija Dobrojević prenele su njegove reči da mu se sviđa Subotićeva.
Foto:pink
"Mnogo je dobar momak. Svidela si mu se. Rekao je da želi da te upozna - govorila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Marijana.



Autor: Zadruga - RTV Pink


Šta mu je u glavi - upitala je Aleksandra.


Nije tačno, on je veliki emotivac. Nije on za šeme, već samo za jednu, ženu, pa karijera pa sve ostalo. Veruj mi. Dopala mu se Aleksandra - otkrile su Stanija i Marijana,  a onda je Aleksandra rekla na kraju:



Autor: Zadruga - RTV Pink


Šta da radim, ja sam zauzeta. Dok ne sredim sve ono na P, ništa neću da radim - govorila je Subotićeva.


Naime, Aleksandra je navodno upoznala tajanstvenog muškarca čije ime počinje na slovo P i da budućnost sa njim vidi tek nakon što uradi sve ono što namerava u rijalitiju.



Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.