Šta radi ovaj čovek? Spartak posle Obradovićevog cirkusa dobio derbi za Evropu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 14.Maj.2018, 02:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta radi ovaj čovek? Spartak posle Obradovićevog cirkusa dobio derbi za Evropu (VIDEO)

Sudija koji je delegiran da, umesto Mažića, sudi utakmicu koja može da odluči ko će ići u kvalifikacije za Ligu Evrope, dosudio je verovatno najsmešniji penal sezone Fudbaleri Spartaka savladali su na domaćem terenu Radnički iz Niša 2:0 (0:0) i kolo pre kraja šampionata gotovo izvesno obezbedili učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.Golove za subotičkog superligaša postigao je napadač Nemanja Nikolić, oba iz jedanaesterca, u 65. i 79. minutu.PROČITAJTE >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << JOŠ: Bitka za Evropu u senci sumnji: Spartak ŽK dočekuje Radnički iz Niša u derbiju kolaOvim trijumfom Spartak je otišao na tri boda prednosti u odnosu na Radnički i uz bolju gol razliku (plus šest) ima priliku da naredne nedelje protiv Partizana i ozvaniči odlazak u kvalifikacije za Ligu Evrope, na koje čeka od 2010. godine.SPORNE ODLUKE SUDIJE OBRADOVIĆA O KOJIMA ĆE SE DUGO PRIČATIArbitar Srđan Obradović obeležio je današnji susret Subotičana i Nišlija. Sudija iz Jagodine ponovo je dospeo u centar pažnje, ovoga puta zbog penala koji je dosudio u 78. minutu meča, a koji niko osim njega na stadionu nije video.Obradović je poznat po deljenju (ne)pravde, a dugo će se pamtiti i 153. "večiti" derbi odigran u martu prošle godine, kada je priznao gol Crvene zvezde posle Ruizovog dodavanja lopte Kangi iz gol-auta.PROČITAJTE JOŠ: Radnički i Spartak žele da Mažić sudi u SuboticiNešto ranije u plej-ofu pobede su ostvarili Crvena zvezda protiv Vojvodine i Napredak protiv Čukaričkog.Rezultati 6. kola plej-ofa:Vojvodina - Crvena zvezda 2:1 (1:1)Napredak - Čukarički 3:2 (2:1)Voždovac - Partizan 2:1 (0:0)Spartak - Radnički 2:0 (0:0)Tabela: Crvena zvezda 57, Partizan 40, Spartak 37, Radnički 34, Voždovac 33, Čukarički 32, Napredak 30, Vojvodina 25.U plej-autu su se sastali:Borac - Radnik 2:0 (2:0)Mačva - Javor 1:2 (0:1)Mladost - Bačka 1:3 (1:2)Rad - Zemun 3:2 (1:1)Tabela: Mladost 27, Rad 25, Mačva 25, Radnik 25, Zemun 25, Javor 23, Bačka 22, Borac 15.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pogledajte smehotresan penal za Spartak i još toga

Izvor: Mondo, 14.Maj.2018

Sudija Obradović iz Jagodine dosudio je dva jedanaesterca za Spartak i isključio najboljeg strelca Radničkog u utakmici u kojoj se odlučivalo o izlasku u Evropu. Rad do preokreta sa desetoricom, pobede svih "davljenika"...Do kraja sezone u srpskom fudbalu ostalo je još jedno, 37. kolo u obe grupe...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.