Šta Subotica nudi na Sajmu turizma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2017, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta Subotica nudi na Sajmu turizma

"Odlično! 5!" naziv je kampanje sa kojom se predstavila Turistička organizacija Subotica na ovogodišnjem Sajmu turizma.

Prema rečima v. d. direktora Turističke organizacije grada Subotice Andrijane Balać kampanja se zasniva na podatku da je Palić u pisanim dokumentima prvi put pomenut 1462. godine u spisu kojim je kralj Matija pustaru županije Čongrad poklonio svojoj majci.

"Ideja je da se tokom pet letnjih meseci, od maja do septembra, organizuje promotivna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << akcija i veliki broj naših ugostiteljskih objekata se odazvao. U tom periodu će biti odobrena gratis noćenje za one koji ostvare pet noćenja, dati popust od 555 dinara na cenu smeštaja, pet odsto popusta na cenu izleta, odobriti pet besplatnih ulaznica ili obilazaka i slično", istakla je Andrijana Balać za zvanični sajt grada Subotica.

Na sajmu u Beogradu deljeni su promotivni materijali i promovisana je brošura sa celokupna turistička ponudom: "Subotica - Turistički vodič, Palić - Turistički vodič".

Andrijana Balać objašnjava da će sutra 25. februara biti organizovana i nagradna igra za posetioce sajma turizma u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.