Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski šinobus pređe 40 km za dva sata

"Šinobus od Subotice do Segedina putuje čak dva sata, iako je razdaljina između ta dva pogranična grada svega 40 kilometara", izjavio je danas predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor.

Pastor je na izložbi o mogućem prekograničnom projektu IPA za revitalizaciju te pruge, rekao da šinobus između Hajdukova i Horgoš vozi brzinom od 20 kilometara na sat.

"Na taj način put između dva pogranična grada od svega 40 kilometara, traje neverovatna dva sata, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << često tom linijom vozovi uopšte i ne saobraćaju", kazao je Pastor.

Dodao je da bi narednih dana Srbija i Mađarska mogle da donesu odluku o zajedničkom konkurisanju za 280 miliona evra za revitalizaciju pruge Segedin-Subotica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.