Srbin napao mađarske policajce

Izvor: B92, 30.Maj.2014, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin napao mađarske policajce

Subotica -- Državljanin Srbije koji je napao pripadnike granične policije u blizini pograničnog naselja Reske osuđen na godinu i deset meseci, uslovno četiri godine.

Kako je za agenciju MTI izjavio portparol Višeg tužilaštva županije Čongrad u Mađarskoj Ferenc Sanka, sud je izrekao ovakvu kaznu zbog napada na službeno lice. Uz ovu kaznu, državljaninu Srbije je zabranjen ulaz u Mađarsku četiri godine, objavio je portal “Vojvodina danas”.

Prema presudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << muškarac iz Srbije prešao je na teritoriju Madjarske van graničnog prelaza u blizini Reske i kada su ga na njivama našli pripadnici granične policije, on je počeo da beži, a kada je policajac nakon više stotine metara trčanja uspeo da ga zaustavi, pobegao je na silu i sakrio se u obližnjem kokošinjcu.

Kada su ga i tamo našli, on je u pokušaju da ponovo pobegne, napao policajce.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac iz Srbije osuđen zbog napada na mađarske policajce

Izvor: Blic, 30.Maj.2014

Državljanin Srbije koji je nedavno napao pripadnike granične policije u blizini pograničnog naselja Reske osuđen je u Segedinu po hitnom postupku pravosnažno na godinu i deset meseci, uslovno četiri godine, objavio je portal Vojvodina danas. ..Kako je za agenciju MTI izjavio portparol Višeg tužilaštva...

Nastavak na Blic...

Državljaninu Srbije 1,5 godina zatvora zbog napada na mađarske carinike

Izvor: Radio 021, 30.Maj.2014

Državljanin Srbije koji je napao pripadnike granične policije u blizini pograničnog naselja Reske osuđen je na godinu i deset meseci, uslovno četiri godine.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.