Spartak pobedio Grbalj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2013, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartak pobedio Grbalj

BUDVA -

U četvrtom kontrolnom susretu, na pripremama u crnogorskom primorju, fudbaleri Spartaka Zlatibor vode drugi put uzastopno pobedili su identičnim rezultatom 3:1. Posle nikšićkog Čelika bili su bolji i od ekipe Grblja. Na stadionu Jaza strelci za subotički tim bili su: Novaković u 9. i 30. i Nosković u 84. minutu, dok je jedini gol za Grbalj postigao Glavan u 80. minutu.

Spartak Zlatibor voda je igrao u sastavu: Aleksić, Farkaš, Bratić, Antonić, Popara, Kovačević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (Damjanović), Šarac, Torbica, Novaković, Čović (Kvin), Despotović (Nosković).

Osnovna karakteristika tog meča, što se subotičkog tima tiče, jeste podatak da su većina startera prvi put odigrali svih 90 minuta, što upućuje na zaključak da je trener Petar Kurćubić na putu da definiše startnu postavu za nastavak prvenstva.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.