Spartak ostao bez kopački na putu ka Irskoj

Izvor: Mondo, 18.Jul.2018, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartak ostao bez kopački na putu ka Irskoj

Fudbaleri subotičkog kluba opljačkani tokom leta na revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope

Foto: MN Press

Fudbaleri Spartaka iz Subotice otišli su na revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kolerejna iz Severne Irske, ali su na tom putu doživeli veliku neprijatnost.

Ekipa iz Subotice letela je iz Beograda do Londona, a nakon što su preuzeli prtljag u prestonici Velike Britanije shvatili su da im nedostaju stvari.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Sportski žurnal" prenosi da je ekipa opljačkana.

Kapiten tima Dejan Kerkez i novajlija Slađan Rakić ustanovili da u njihovim koferima nema kopački.

Oni su odmah na aerodromu "Hitrou" potpisali prijavu o tome da im nedostaje sportska oprema, dok su se ostali prvotimci Spartaka požalili da je i u njihovim torbama izvršena premetačina.

Spartak je u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope pred domaćom publikom remizirao protiv Kolerejna (1:1), a revanš je na program sutra, od 20.45 časova na stadonu Šougraunds u Kolerejnu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Krađa u Londonu - Subotičani pisali prijave

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018

Neprijatna situacija za ekspediciju fudbalskog kluba Spartak na londonskom aerodromu "Hitrou"...Evropski let "Plavih golubova" zakomplikovan je na samom startu. Prvo je Kolerejn odoleo na "Karađorđu", a zatim je ekspedicija FK Spartak ŽK doživela veliku neprijatnost na aerodromu "Hitrou"...Izveštač...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.