Spartak deli tople obroke najsiromašnijim Subotičanima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2012, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartak deli tople obroke najsiromašnijim Subotičanima

SUBOTICA -

Fudbalski klub Spartak podeliće u sredu topli obrok za više od 1.100 najugroženijih Subotičana i tako će obeležiti Dan borbe protiv siromaštva, rečeno je Beti u tom prvoligašu.

Spartak će akciju realizovati u saradnji sa Crvenim krstom i uz pomoć svog glavnog sponzora Zlatibor vode, kao i kompanije Higlo.

Topli obrok će biti podeljen u 10.00 u prostorijama Crvenog krsta u Subotici (Trg žrtava fašizma 3).
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spartak deli topli obrok na Dan borbe protiv siromaštva

Izvor: NaDlanu.com, 15.Okt.2012

SUBOTICA, 15. oktobra 2012. (Beta) - Fudbalski klub Spartak podeliće u sredu topli obrok za više od 1.100 najugroženijih Subotičana i tako će obeležiti Dan borbe protiv siromaštva, rečeno je Beti u tom prvoligašu ... SUBOTICA, 15. oktobra 2012. (Beta) - Fudbalski klub Spartak podeliće u sredu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Humani Subotičani: Spartak deli tople obroke na Dan borbe protiv siromaštva

Izvor: Blic, 15.Okt.2012

Fudbalski klub Spartak podeliće u sredu topli obrok za više od 1.100 najugroženijih Subotičana i tako će obeležiti Dan borbe protiv siromaštva, rečeno je agenciji Beta u tom Superligašu...Spartak će akciju realizovati u saradnji sa Crvenim krstom i uz pomoć svog glavnog sponzora Zlatibor vode,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.