Izvor: Scandal.rs, 20.Jan.2017, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok! Čabarkapa se uključio u Parove: Kristijan je starletan, živi u tuđem stanu, slika se pored tuđih kola, dete nije njegovo, a Aleksandri neću da oprostim seks sa Vuletićem! (video)

Direktno iz beogradskog Okružnog zatvora, Aleksandar Čabarkapa uključio se u vilu Parova kako bi odgovario na prozivke Kristijana Golubovića, ali i Karađorđa Subotića i Ljube Pantović.

“Jedva čekam da tajanstveni uđe u rijaliti, mislim da je muško i da me pali”, rekla je Aleksandra ne znajući da priča o Čabarkapi.

Nakon nominacija voditeljka Jovana je otkrila da je tajanstveni upravo otac njenog deteta.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << “On je video i zaključio ono što ne bi ni najveći vidovnjak. Demantujem lažne navode lažngo kriminalca Kristijana Golubovića. Svi znaju ko je on, menjao je svoje ime. Želeo je da vi žive po nejgovim pravilima, on je prvi srpski starletan, a ne ispunjava ni te kriterijume jer je debeo. Iscenirao je lažne događaje, toliko se uživeo da je umislio da je isitna. Sve svoje epitete kači meni. On će u budućnosti živeti u rijaliti programu sve što je stekao stane u dve torbe. Živi po tuđim kućama i stanovima, slika se pored tuđih kola. Za njega sam Bil Gejts u svakom smilsu te reči!”, rekao je Čabarkapa.

Aleksandra Subotić tvrdi da je rekao istinu.

“Kristijan je jedan nikogović. Napao je mene, koja sam mlađa od njega 20 godinu. Sada vidi sa kim ima problem neka ga napadne ako sme!”, poručila je Subotićeva i dodala da Čabarakapa ima vozni park koji Kristijan nikada neće posedovati.

Jelena Krunić se uključila u priču i navela da je istina da Kristijan slika kraj tuđih kola. Dodala je da Čabarkapa priča istinu.

Teodora je primetila da se Čabarkapa nije obratio Aleksandri što joj je čudno. Subotićeva nije želela da komentariše to, ali se iznenadila uključenjem.

“Šokirana sam. Za razliku od Kristijana koji zove ujutru, Čabarakapa je uvek zvao uveče. Mene brine, ne znam šta je o meni pričao. Ja sam njega branila, on je otac mog deteta, ja o njemu mogu da kažem sve najlepše. On kada se naljuti besan je i kaže svašta. Kada izađem, želim da se čujem sa njim, bila bih šokirana kada bi došao ovde”, kaže Aleksandra.

“Meni je sve to baronisanje, kako neko tako mlad sa malo godina može da bude bogat kao Bil Gejts. Jel on ima dan radnog staža?“, pitala je Vesna.

“Kada je bio uhapšen sve je bilo provereno, i sve je bilo u redu”, rekla je Aleksandra.

A onda se Čabarkapa konačno obratio majci svog deteta.

“Osporavam navode Ljube Pantović da sam ja narko diler. Takođe demantujem da smo Ljuba i ja ikada bili u vezi. To je izvučeno iz konetksta, ja sam to rekao jer je ona učestvovala u organizaciji moga hapšenja. Takođe demantujem da sam Aleksandri pijan napravio dete. Želim joj sve najbolje i da dođe do prvog mesta jer to zaslužuje. I poručujem joj da ne veruje nikome. Napravila je mnogo grešaka, a najveća joj je što je u rijalitiju imala seks sa onim se seljačićem, sa onim debeljanom koji vozi Golf dvojku iz Crne Gore. Ja sam joj to oprostio, može da računa na moju podršku, ali od nas teško da će nešto biti. Podlegla je pričama jednog debelog klošara, imala je odnos sa njim, i tu se sve srušilo. Zna ona da sam ja oženjen i da imam 4 dece, ali ja to ne praštam, ne tolerišem, mogu da joj se nađem tu za sve što treba. Ali to što je uradila ne postoji opravdanje”, objasnio je on.

“Ja i njena majka Ljuba Pantović nikada nismo bili u vezi, ali smo bili ja i Aleksandra, ne znam zašto ona to ne priča. Meni je žao što sam sa njom u sukobu, jer smo bili dobri prijatelji. Desilo se šta se desilo, iz ljubavi, ne iz osvete. Pošto Karađorđe i Ljuba kažu da nije moje dete, utvrdićemo to. Moja supruga mi je najvažnija na svetu, koju niko ne može da zameni. Moja žena je poludela zbog sve ove priče, molim vas ne uplićite je. Ja sam Aleksandri rekao da ja volim moju ženu, ona mi je rekla zavolećeš ti mene”.

Na ove reči Aleksandra je počela da se pravda.

“Aleksandra Čabarkapa je dobio pismo od mene da je to sve igra. Kada je u pitanju Mladen Vuletić znaš da je to sve igra. Ne znam kakvog sada majmuna glumiš, da li si ti retardiran, rekla sam da ti puste pismo, nijednom nisi zvao, niti pitao kako sam. Je l sumnjaš u mene? Koliko sam ja puta imala razloga da sumnjam u tebe, ali ja sam mnogo dobro znala ko si i šta si ti”, vikala je Aleksandra.

A onda je Čabarkapa ispričao i da Kristijan Golubović nije otac svog deteta.

Pogledajte:

JGHJKHGKJKJK by zadkostellbokizadko

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.