Skuplje parkiranje u Subotici?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skuplje parkiranje u Subotici?

Javno komunalno preduzeće Parking zatražilo je od Gradskog veća saglasnost za novu odluku o cenama, a ukoliko veće odobri, cena parkiranja kod subotičkog Buvljaka poskupeće sa 82,1 na 100 dinara.

Ukoliko im zahtev bude odobren, očekuje se godišnje povećanje prihoda za oko 4,5 miliona dinara, a samo od poskupljenja parkiranja kod Buvljaka se očekuje povećanje prihoda za skoro 3,2 miliona dinara.

Osim ovoga, zatraženo je i poskupljenje parkiranja za autobuse. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Tako će parkiranje autobusa kod Buvljaka umesto 210 koštati 500 dinara, a u žutoj zoni i kod Otvorenog univerziteta 350 umesto dosadašnjih 210,5 dinara.

Karta za teretna dostavna i kombi vozila za parkiralište kod Mlečne pijace poskupeće sa takođe dosadašnjih 210,5 dinara na 350 dinara.

U ostalim zonama i zatvorenim parkinzima cene će ostati nepromenjene.

Prethodno je, rešenjem gradonačelnika, doneta odluka da se od 1. novembra u Subotici produži vreme naplate parkinga za jedan sat u zonama, odnosno za dva sata na najvećem zatvorenom gradskom parkingu kod Otvorenog univerziteta.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.