Škuletić: Šef tražio da rešim

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Avg.2013, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škuletić: Šef tražio da rešim

Petar Škuletić nastavlja golgetersku seriju.
(FOTO: O. Ademovski)
Na četiri evropska gola (tri protiv malteškog Hibernijansa i jedan protiv turske Burse), u meču sa Subotičanima dodao je i prvenac na domaćoj sceni.
- Ispunio sam zahtev trenera Marka Nikolića. Kada je odlučio da u 74. minutu zamenim Denkovića, ispratio me je na teren rečima: „Hajde, reši utakimicu“. I, eto, posrećilo mi se da odlučim.
Opisujući akciju iz koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zatresao Spartakovu mrežu, ne može da se načudi njenoj jednostavnosti:
- Gaćinović je nabacio, a ja sam utrčao gde treba i gotovo. Zvuči tako prosto, a koliko smo se namučili da nam to u nedelju uspe bar jedanput.
Posle trijumfa koji je obeležio pogotkom u poslednjim minutima, ponavlja ono što je govorio pred meč sa Spatakom:
- Mnogo nam znači prva prvenstvena pobeda. Vratila je mir, učvrstila samopouzdanje, donela porast optimizma za Šerif… Super je, biće još lepše u četvrtak – blista od sreće Petar Škuletić.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.