Siledžijsko ponašanje gradonačelnika Subotice - najtačnija slika vlasti u Srbiji

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2017, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siledžijsko ponašanje gradonačelnika Subotice - najtačnija slika vlasti u Srbiji

Siledžijsko i mafijaško ponašanje dr Bogdana Labana, gradonačelnika Subotice, je najtačnija slika vlasti u Srbiji - rekao je Saša Janković, predsednik Pokreta slobodnih građana na današnjoj zajedničkoj konferenciji za novinare sa Građanskim pokretom u Subotici.

- Izvinjenje i ostavka nisu dovoljni. Moramo da damo otkaz kompletnoj vlasti u Srbiji. Snimak na kome Laban teroriše asistenta na Građevinskom fakultetu, svakom pristojnom čoveku je težak i za slušanje, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << to je postao život u Srbiji. Da građani nisu u strahu, sada bi ispred gradske kuće u Subotici bio protest. Ali treba da znaju, koliko god strahovali, povlačili se i ćutali, neće biti dosta, ovo nasilje samo će da raste - naglasio je Janković.

Janković je kao poseban problem istakao da je jedna grupa ljudi, radi svog ličnog bogaćenja, otela institucije u Srbiji. Čovek koji je doživeo brutalno nasilje i otišao u policiju da ga prijavi, tamo je zadržan iako protiv njega niko nije podneo bilo kakvu prijavu. To nije država, to je mafija.

Jeno Maglai, šef odborničke grupe Pokreta za građansku Suboticu u Skupštini grada, zatražio je ostavku gradonačelnika, jer je neprimerenim ponašanjem osramotio sve građane Subotice:

- Ukoliko Laban ne podnese ostavku naša odbornička grupa će na prvoj narednoj sednici zahtevati njegovu hitnu smenu i očekujemo da će naš predlog podržati i ostale opozicione stranke – istakao je Maglai.

Pokret slobodnih građana od samog osnivanja ukazuje da se Vučićeva vlast zasniva isključivo na lažima I nasilju, a najnoviji slučaj gradonačelnika koji preti čupanjem grkljana to samo potvrđuje.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Gradonačelnik Subotice se izvinio zbog napada, opozicija traži ostavku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Avg.2017

Mađarski pokret i Pokret slobodnih građana (PSG), na zajedničkoj konferenciji za novinare u Subotici, zatražili su ostavku gradonačelnika tog grada Bogdana Labana. Povod je incident koji se dogodio u ponedeljak kada je Laban sa svojim pratiocima najbrutalnije, i uz psovke i pretnje, izvređao profesora...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.