Senta: Otkud ljudske kosti u dvorištu kuće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2018, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senta: Otkud ljudske kosti u dvorištu kuće

Prilikom iskopavanja kanalizacije u nedavno kupljenoj kući u Senti, Ferenc J. pronašao je u rupi punoj smeća i kosti, za koje se ispostavilo da su ljudske. Ubrzo je pozvana policija, radovi na kući su obustavljeni, a ceo slučaj preuzelo je Više javno tužilaštvo u Subotici.

Ferenc J. kuću je kupio na licitaciji početkom ove godine, ali je renoviranje skoro započeo jer do tada nije imao dovoljno sredstava za ozbiljnije poslove na objektu. Prilikom kopanja kanalizacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << našeg sagovornika prvo je iznenadio veoma neprijatan miris, a potom je i u rupi pronađena kost. U prvi mah je delovala kao pseća, ali je kasnije ispostavljeno da je ljudska.

"Posle sam video da su kosti velike za psa, obustavili smo radove i pozvali policijsku patrolu, oni su veoma detaljno uradili svoj posao i pronašli ostale delove kostiju i na kraju se ispostavilo da su na tom mestu nalazila dva tela'' izjavio je za RTV Ferenc J.

Bez obzira na okolnosti, Ferenc će nastaviti uređenje kuće jer mu lokacija potpuno odgovara, uz konstataciju da su se ranije u Senti ljudi sahranjivali u dvorištima, ne želeći da daje bilo kakve prognoze, niti da se opterećuje šta se zapravo dogodilo.

''U svakoj kući su se dešavale da neko premine, tako da ćemo mi zabetonirati tu rupu, da se toga ne sećamo, pa nastavljamo dalje da lepo živimo u krugu porodice sa naša tri deteta'' potvrdio je Ferenc.

Kupljena kuća nekada je bila starački dom, a potom je nekoliko godina služila kao utočište beskućnicima. Šta se zaista dogodilo u toj kući i kako će se završiti saznaće se brzo, s obzirom na to da je slučaj preuzelo Više javno tužilaštvo u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.