Sent Etjen se raspituje za trojicu Srba!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2018, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sent Etjen se raspituje za trojicu Srba!

Izgleda da Srbin mora biti pojačanje Sent Etjena ovog januara.

Trojica srpskih fudbalera su na meti Sent Etjena ovog januara.

Pisali smo vam o Stefanu Mitroviću kome je propao transfer zbog neuspešnih medicinskih pregleda, morao je da se vrati u Belgiju, a ovaj francuski klub koji po svaku cenu mora da ostane u ligi, traga za novim rešenjima na poziciji štopera.

Trojica srpskih fudbalera su na listi, pored Duška Tošića o kome smo vam pisali danas u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toku dana, tu su još i Neven Subotić i Nikola Maksimović.

Za svoju trojicu vlada veliko interesovanje, i o Maksimoviću je bilo reči da je za njega trenutno najviše zainteresovana ekipa Spartaka iz Moskve.

Subotić nije u prvom planu u Dortmundu, pa je možda i najrealnije rešenje.

Ranije su ruski mediji govorili o interesovanju Sent Etjena za Nemanju Pejčinovića, ali se o njegovom transferu ne piše u poslednjih par nedelja.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.