Sedmorka iz Srbije na Svetskom kupu u Zalaegersegu

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Jan.2013, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmorka iz Srbije na Svetskom kupu u Zalaegersegu

BEOGRAD - Kuglaški savez Srbije prijavio je  sedmoro kuglašica i kuglaša za seniorski i juniorski Svetski kup od 7. do 10. februara u mađarskom gradu Zalaegerseg.


U seniorskoj konkurenciji igraće Daniel Tepša i Baranj Čongor (obojica Beograd „Poštanska štedionica“) i Livia Santo (Pionir, Subotica). U juniorskoj konkurencniji za titule će se boriti Hermina Lukač (Jedinstvo, Novi Bečej) i Maja Đukić (Radnički, Novi Sad) kao i Robert Ernješi (Segedin) i Igor Kovačić (Crvena zvezda BN Bos).
Zbog obaveza u ekipi Sporta iz Podbrezove, na spisku nema Vilmoša Zavarka svetskog rekordera i najboljeg srpskog kuglaša.
Na poslednjem Svetskom kupu u Talinu u Estoniji 2011. Livia Santo i...
Pogledaj vesti o: Subotica,   Crvena Zvezda

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.