Izvor: Piplmetar.rs, 06.Jul.2023, 02:30

Šaran od 26 kilograma izvučen u „Tresetištu“: Završeno takmičenje u ribolovu

Tokom pet dana takmičenja učesnici su ulovili 7.743 kilograma ribe

Subotica.com


Dodelom priznanja najboljima, u nedelju, 2. jula, na jezeru „Tresetište“ završeno je međunarodno takmičenje u ribolovu – „22. Top fish Eurocup“, prenosi Subotica.com.
U konkurenciji 18 ekipa iz Srbije, Mađarske, Austrije, Rumunije i Slovenije pobedu je odneo tim „CT >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Royal NS“ iz Novog Sada, koji je za 100 sati pecanja ulovio 818,92 kilograma ribe.
Najveća ulovljeni šaran bio je težak 26,25 kilograma, a tokom pet dana takmičenja učesnici su ulovili 7.743 kilograma ribe, što je rekord kako ovog međunarodnog takmičenja tako i jezera „Tresetište“.
Takmičenje je organizovalo Udruženje sportskih ribolovaca „Šaran“ sa Palića, koje brine o kompleksu jezera „Trestište“, jedne od najatraktivnijih sportsko-ribolovačkih i turističkih destinacija ove vrste u Srbiji.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.