Saobraćajna nesreća kod Feketića – poginula jedna osoba, dvoje dece teško povređeno

Izvor: RTS, 02.Avg.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća kod Feketića – poginula jedna osoba, dvoje dece teško povređeno

Jedna žena je poginula, a dvoje dece je teško povređeno y teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Feketića, na auto-putu Beograd–Horgoš. Reč je o porodici turskog porekla.
Prema dosadašnjim saznanjima, "sitroen C-4" danskih registracija sleteo je s puta u smeru ka Horgošu i isprevrtao se.

U saobraćajnoj nesreći jedna norveška državljanka (40) je izgubila život. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Teško je povređena sedmogodišnja devojčica i beba stara godinu dana. Deca su smeštena u subotičku bolnicu, gde su u toku operacije.
"Devojčica od sedam godina ima ozbiljne povrede u predelu abdomena i ekstremiteta, biće upućena na lečenje na Institut za lečenje dece u Novom Sadu. Beba ima povredu abdomena, sumnja se da je reč o povredi slezine i biće upućena, takođe, u KC Novi Sad na dalje lečenje", rekao je za RTS dr Mirsad Maljanović, pomoćnik direktora za hirurški sektor Opšte bolnice u Subotici.

U automobilu se nalazilo sedam putnika, svi turskog porekla.
Zamenik tužioca Osnovnog tužilaštva u Subotici obavlja uviđaj.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA KOD HORGOŠA Norvežanka poginula na licu mesta, povređene dve osobe

Izvor: Blic, 02.Avg.2019

Na auto-putu Subotica-Novi Sad, na području mesta Feketić u opštini Mali Iđoš, u pravcu graničnog prelaza Horgoš jutros posle 8 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna žena poginula.

Nastavak na Blic...

Na autoputu kod Feketića poginula žena, dvoje dece teško povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2019

Neposredno pre naplatne rampe kod Feketića, u pravcu kretanja iz Novog Sada ka Subotici, na autoputu E-75 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je sletelo s puta vozilo u kome se nalazio bračni par sa petoro dece...Četrdesetogodišnja državljanka Turske izgubila je život, a njen suprug i petoro...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.