Sajam preduzetništva danas u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam preduzetništva danas u Subotici

U atrijumu hotela "Galleria" u Subotici danas će od 12 do 17 časova, u organizaciji Srpske asocijacije menadžera (SAM), DNA communications i Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), biti održan treći po redu Sajam preduzetništva.

Sajam se organizuje u okviru projekta „Šansa za novi početak", čiji je cilj da ohrabri ljude da se bave preduzetništvom. Do sada su sajmovi organizovani u Nišu i Kruševcu.

Posetioci će imati mogućnost da dobiju informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o oko 200 preduzetničkih inicijativa, razvijanih na osnovu specifičnosti regiona, svrstanih prema delatnosti i visini investicije. Takođe će dobiti informacije o tome šta je potrebno za započinjanje novog biznisa, kako se smanjuje rizik i ostvaruje pristup fondovima podrške preduzetništvu, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.