Sahranjen Stefan Ilić

Izvor: B92, 16.Jun.2015, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen Stefan Ilić

Dečak za kojim se skoro tri dana bezuspešno tragalo, a čije telo je pronađeno u reci Karaš, sahranjen je u Banatskoj Subotici.

Prava drama se odigravala u selu u okolini Bele Crkve, nakon što je u subotu brat 12-godišnjeg Stefana Ilića rekao da je “crni auto oteo njegovog brata“.

Skoro tri dana su policijske snage, zajedno s meštanima i rodbinom, tragale za dečakom. Njegovo telo je pronađeno u ponedeljak u kanalu reke Karaš.

Obdukcijom je ustanovljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se Stefan u reci utopio nesrećnim slučajem, a njegov mlađi brat je prethodno priznao da je izmislio priču o otmici.

Prethodno su se u medijima pojavljivale informacije da su roditelji dečaka “pali“ na poligrafskom testiranju, da postoje indicije da su umešani u nestanak dečaka, a objavljen je i snimak navodnog automobila kojim je, po priči mlađeg brata, otet Stefan.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sahranjen dečak Stefan Ilić

Izvor: Mondo, 16.Jun.2015

Dečak Stefan Ilić (12) za kojim se skoro tri dana bezuspešno tragalo, a čije telo je pronađeno u reci Karaš, sahranjen je danas...Foto: MUP Srbije..Stefan je sahranjen na lokalnom groblju u Banatskoj Subotici, piše B92...Prava drama se odigravala u selu u okolini Bele Crkve, nakon što je u subotu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.