SVM: Mihalj Njilaš nije pio alkohol pre saobraćajne nesreće

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Dec.2017, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVM: Mihalj Njilaš nije pio alkohol pre saobraćajne nesreće

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) saopštio je danas da funkcioner te partije Mihalj Njilaš, zamenik predsednika Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje, upravu, propise i nacionalne manjine, nije pio alkohol pre nego što je automobilom usmrtio jednog pešaka u blizini Subotice.

"Očekujemo rasvetljavanje okolnosti nesreće i ne želimo da komentarišemo razna nagađanja iznesena u medijima, međutim smatramo de je važna činjenica to da Mihalj Njilaš nije pio >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << alkohol jer je bio načisto sa time – nakon što je svom vozaču, zbog obavljanja njegovih ličnih obaveza, dao slobodan dan – da će sam voziti službeno vozilo", naveo je SVM u saopštenju.

Ta stranka je izrazila "saosećanje" s porodicom pešaka koji je poginuo u sinoćnjem udesu na ulazu u naseljeno mesto Bikovo kod Subotice. Njilaš je vozio automobil "škoda superb" koji je udario i usmrtio pešaka, potvrdila je ranije agenciji Beta osnovna javna tužiteljka iz Subotice Livija Panić Miletić.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVM: Njilaš nije bio pod dejstvom alkohola

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2017

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) izrazio je žaljenje zbog pogibije pešaka u saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao potpredsednik Pokrajinske vlade Mihalj Njilaš, koji, kako je saopšteno iz te stranke, tom prilikom nije bio pod dejstvom alkohola...Njilaš je, kako se navodi, sinoć upravljao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.