SUKOBILE SE: Subotićka i Mina u brutalnoj svađi, pale NAJGRĐE REČI - išla da POVRAĆA DVA PUTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUKOBILE SE: Subotićka i Mina u brutalnoj svađi, pale NAJGRĐE REČI - išla da POVRAĆA DVA PUTA

Puklo prijateljstvo

Starleta Mina Vrbaški danas je posetila Rajski vrt i razgovarala sa Drvetom Mudrosti. Ona se osvrnula na njeno prijateljstvo sa Aleksandrom Subotić, koje se pokvarilo nakon što su obe saznale da se Minina majka i Aleksandrin otac zabavljaju u spoljnom svetu.

Iako je Mina već nagovestila da je tu kraj, njih dve su maločas imale sukob u kom su to i potvrdile.

Sve je počelo kada se polemisalo oko spiska za današnju kupovinu, a Subotićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je vikala sve vreme i tom prilikom istakla kako Mina danima plače i od sebe pravi žrtvu.

- Ona danima vrišti, plače... Mina je osoba koja je počela da šeta. Juče mi je rekla da joj pričam iza leđa. To što ona radi, to mi se ne sviđa. Ja sam rekla kod Drveta da se ne radujem toj trudnoći. Juče mi je Mina zamerila što ja ne podržavam tu trudnoću. Znam mog oca, on nije u stanju da brine sada o detetu - pričala je Aleksandra, a Vrbaški je odgovorila...

- Jednostavno, ne želim da utičem i vodim polemiku oko toga da li je moja mama trudna ili ne. Ja sam osetila u poslednja dva, tri dana da ona ima neku odbojnost prema meni. Ne želim da se osećam kao smetnja neka. Ja ne potenciram tu priču za njenog oca i moju majku, posle toga sam dva puta išla da povraćam. Ja sam rekla da se meni ta veza ne sviđa. Nije mi prijatno što sam saznala te stvari. Ne želiš me u društvu, to se vidi Sandra - rekla je Mina.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.