Izvor: Press, 25.Feb.2019, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUBOTIĆKA PONOVO ZGROZILA JAVNOST, u programu uživo pretila novinaru, a onda njen stric izneo istinu o svemu: Aleksandra glumi ludilo, pravi režiju! (FOTO)

Ne planira da prestane sa bahatim ponašanjem.
Ljubav Davida Dragojevića i Ane Korać oduševila je ceo region, a ovu romansu najteže je podnela njegova bivša devojka, Aleksandra Subotić. Ona je više od mesec dana, nakon što joj ju je David javno ostavio, boravila u njegovom domu u Veterniku. Juče se napokon iselila iz kuće Biljane >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Dragojević i sa ćerkicom Magdalenom se vratila u Kaluđericu.



Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" bila je danas u Kaluđerici, ispred njene kuće, ali ona nije želela da izađe pred kamere i obrati se javnosti. Subotićeva, kako se ispostavilo, nije u svojoj kući, već sada živi kod svoje prve komšinice Vide, koja je novinaru "Premijere" Nemanji Vujičić vrlo rado dala komentar.




Autor: TvPink Printscreen


Neće da daje izjave novinarima, ne znam zašto. Prve noći kad je stigla rekla je da joj je bilo jako hladno u kući pa je prespavala kod mene. I Magdalena je kod nas. Sinoć nije izlazila. Ustvari jeste, pogrešila sam, bila je sa mojom unukom u šopingu. Aleksandra je vrh, posle svega, meni je ona ok - rekla je komšinica Vida.



Autor: TvPink Printscreen


Zatim se za "Premijeru" oglasio i Aleksandrin stric Srboljub Subotić, koji se u mnogo stavova ne slaže sa svojom bratanicom.



Nije hladno u kući, to su priče za malu decu. Znao sam da dolazi. Te noći su je novinari sačekali ispred kuće. Njena je greška je što ne daje izjave, trebalo bi da izađe i da kaže šta da ima, a ne da glumi ludilo. Par žena je finansiraju, savetuju je. Ne mogu da kažem tačna imena, ima njih par koje je finansiraju. Žene misle da su iznad televizija. Ja ih pitam šta će biti sa Aleksandrom kad prestanu da je finansiraju - rekao je Srba, a zatim otkrio zašto je Aleksandra tek sada napustila Biljaninu kuću.





Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.