SUBOTIČANIN ISCENIRAO SAOBRAĆAJKU KAKO BI IZNUDIO NOVAC: Najgore je usledilo kada je shvatio da mu plan nije uspeo

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 16:50

SUBOTIČANIN ISCENIRAO SAOBRAĆAJKU KAKO BI IZNUDIO NOVAC: Najgore je usledilo kada je shvatio da mu plan nije uspeo

Legao je ispred vozila u pogretu i tvrdio da ga je udario.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su muškarca starog dvadeset i osam godina zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti, teška krađa i krađa u pokušaju.

- On se sumnjiči da je, pre dva dana u blizini centra grada, inscenirao saobraćajnu nezgodu tako što je legao ispred automobila kojim je upravljao šezdesetdevetogodišnji Subotičanin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i, tvrdeći da ga je vozilom udario, tražio i uzeo novac kako ne bi pozvao policiju - piše u saopštenju PU Subotica.

Dodaje se da je narednog dana, kako se sumnja, osumnjičeni došao ispred kuće ovog muškarca i tražio da mu ponovo da novac, preteći da će ga prijaviti policiji zbog navodne saobraćajne nezgode koju je izazvao.

- Pošto je šezdesetdevetogodišnjak odbio da mu da novac, on se sumnjiči da je pokušao da mu iz ruke istrgne mobilni telefon, ali nije uspeo - piše u saopštenju MUP.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Izvor: Srbija Danas/ALO!
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.