SUBOTIČANIMA NA GRANICI ODUZETO 61 HILJADA EVRA

Izvor: Kurir, 16.Nov.2011, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUBOTIČANIMA NA GRANICI ODUZETO 61 HILJADA EVRA

BEOGRAD- Dvojici Subotičana, M.P i S.P, privremeno oduzeto je 61.000 evra koje su pokušali da iznesu iz Srbije, iako je dozvoljen iznos od najviše 10.000 evra, saopštila je Uprava carina.

Zbog deviznog prekršaja protiv njih je pokrenut prekršajni postupak.

U pokušaju da iznesu znatno višu sumu deviza od dozvoljene carinici su ih otkrili na graničnom prelazu Kelebija na izlazu iz Srbije kontrolom automobila marke "pasat".

Na pitanja carinika koliko imaju deviza >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da prijave, M.P i S.P rekli su da imaju po 10.000 evra, ali su detaljnim pregledom vozila i ličnim pretresom carinici u unutrašnjim džepovima jakni putnika otkrili još 61.000 evra za koju su kasnije iz razgovora sa njima saznali da je to bila suma namenjena za kupovinu automobila u Nemačkoj.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.