SUBOTICA Ulazili u kuće starijih osoba i uzimali nakit i novac

Izvor: Blic, 17.Avg.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUBOTICA Ulazili u kuće starijih osoba i uzimali nakit i novac

Policija u Subotici uhapsila je tokom vikenda dve osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su počinile razbojništva u Čantaviru i tešku kradju u Subotici, saopštila je Policijska uprava u Subotici.

Po odobrenju tužioca, zadržavanje do 48 časova odredjeno je I. K. (42) iz okoline Subotice i B. D. (37) iz naselja u blizini Sente.

Oni se terete da su tokom noći, ulazili u kuće starijih osoba i uz upotrebu fizičke snage od njih uzimali novac i zlatni nakit. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Osumnjičeni će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

U poslednja četiri meseca, policija u Subotici rasvetlila je više krivičnih dela razbojništva i teških kradja izvršenih na području grada i okolnih naselja i lišila slobode pet osoba.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Subotica: Upadali u kuće i pljačkali starce

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2015

Policija u Subotici uhapsila je tokom vikenda dve osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su počinile razbojništva u Čantaviru i tešku krađu u Subotici, saopštila je Policijska uprava u Subotici...Po odobrenju tužioca, zadržavanje do 48 časova određeno je I. K. (42) iz okoline Subotice i B....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.