SU: Susret filozofskog kluba Novi surferi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2016, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SU: Susret filozofskog kluba "Novi surferi"

Oktobarski susret filozofskog kluba "Novi surferi" Fondacije "Danilo Kiš" biće održan danas u 18 časova u Filmskog klubu "Orient" Art bioskopa "Aleksandar Lifka" u Subotici. Ulaz je slobodan.

Budući da se oktobarski razgovor realizuje u okviru IV Festivala filmova horora i fantazije "Hrizantema", mladi će imati priliku da diskutuju o temi "Smrt".

Voditelj Filozofskog kluba je Boris Čegar, profesor filozofije.

Filozofski klub "Novi surferi" je namenjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svima koji žele da se poduče dobroj komunikaciji i aktivnom slušanju, uče kako da oblikuju misao u reč, zadobiju samopouzdanje i otvorenost za drugačije mišljenje, razviju veštinu vođenja otvorenog dijaloga i argumentovane rasprave, unapređuju svoje govorne i komunikacione veštine, osete atmosferu kvalitetne rasprave, te svetu pristupaju kritički i kreativno, navodi se u pozivu.

Četvrti festival filmova horora i fantazije "Hrizantema" održava se 27. do 30. oktobra u Art bioskopu "Aleksandar Lifka" u Subotici.

Kompletan program "Hrizanteme" može se pogledati na zvaničnoj Facebook stranici, a na sajtu hrizantemafestival.org dostupne su detaljnije informacije o festivalu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.