SU: Flow Vertical u klubu Skladište

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2016, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SU: "Flow Vertical" u klubu Skladište

U Omladinskom klubu "Skladište" Fondacije "Danilo Kiš" u Subotici večeras u 21 čas biće održan razgovor o projektu New Spark Jazz Orchestra i koncert "Flow Vertical" kompozitorke i saksofonistkinje Jasne Jovićević. Ulaz je slobodan.

Regionalni muzički projekat "New Spark Jazz Orchestra - Žene Balkana u džezu" nastao je sa ciljem povećanja broja muzičarki i kompozitorki ne džez muzičkoj sceni. O ciljevima, poteškoćama i rezultatima projekta govoriće Toni Kitanovski, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gitarsta i dekan Muzičke akademije u Štipu i Jasna Jovićević, idejna autorka projekta, kaže se u najavi.

Projekat je pokrenulo Udruženje građana kooperativa „Artrust" iz Subotice, uz finansijsku podršku Balkan Arts and Culture Fund BAC, Vlade Švajcarske preko Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC), Evropske kulturne fondacije i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Na koncertu koji je najavljen nakon razgovora, pored kompozitorke i saksofonistkinje Jasne Jovićević, nastupiće i Gabriela Koso - fagot, Gabriela Benak - violina, Nevena Martinović - viola i Milica Svirac - violončelo.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.