STRAVIČNA POVREDA NEVENA SUBOTIĆA: Srpski štoper ležao bez svesti u lokvi krvi posle sudara sa svojim golmanom (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2018, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA POVREDA NEVENA SUBOTIĆA: Srpski štoper ležao bez svesti u lokvi krvi posle sudara sa svojim golmanom (VIDEO)

Subotić je u 29. minutu napustio teren nakon što ga je Stefan Rufije "pokupio" kolenom u letu Posle stravične povrede koju je zadobio Neven Subotić na susretu Sent Etjena i Bordoa, rezultat nikome nije bio u prvom planu.Srpski štoper je zadobio težak udarac u predelu glave kada ga je kolenom u letu "pokupio" njegov saigrač, golman Stefan Rufije tokom akcije u kojoj je Džimi Brijand postigao gol i poravnao rezultat u 22. minutu (1:1).Dok su igrači Bordoa slavili pogodak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ceo stadion je u neverici gledao stravičan prizor. Subotić je ležao u lokvi krvi bez svesti, sa otvorenom arkadom.Lekarski tim je nekoliko minuta pokušavao da povrati Srbina, da bi u 29. minutu Subotić napustio teren. Na vrat mu je stavljena kragna, a kada je prebačen na nosila glava mu je bila fiksirana posebnom zaštitnom kacigom. Odmah je prebačen u ambulantna kola, a potom u bolnicu. Odmah po završetku utakmice prve informacije o njegovom stanju otkrio je trener Sent Etjena, Žan Luj Gase. - Neven Subotić će ostati ovde u bolnici. Doktor je preporučio da ostane nekoliko dana, kako bi uvideli njegovo stanje.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Srećom, Neven Subotić nije teže povređen

Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2018

Internetom su još sinoć počele da kruže glasine o frakturi lobanje, nismo želeli da jurimo sa tom vešću dok je ne čujemo iz nekog pouzdanijeg izvora i danas stiže sa stranica Kikera. Frider Gam, menadžer Nevena Subotića, potvrdio je da 29-godišnji štoper nije teže povređen i da nema nikakvih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.