STRAH me je šta mi je UBRIZGAO u telo i lice! Aleksandra Subotić završila u rukama LAŽNOG HIRURGA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 11:25

"STRAH me je šta mi je UBRIZGAO u telo i lice!" Aleksandra Subotić završila u rukama LAŽNOG HIRURGA (FOTO)

Bivša rijaliti učesnica se oglasila na društvenim mrežama.

Nekadašnja učesnica "Zadruge" šokirala je pratioce na Instagramu kada im je saopštila da je posetila lažnog hirurga, čija se ordinacija nalazi kako kaže u centru Beograda.

Ona je dodala da nije je trebalo da se operiše kod njega, ali srećom nije, kao i da joj je radio menje korekcije i da je u strahu šta joj je ubrizgao.

- Pohapsite sve ovakve prevarante koji su se igrali sa našim zdravljem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ugrožavali ga! Mene je lično ovaj doktor trebalo da operiše, i hvala Bogu što je došlo do komplikacija, pa nije mogao! Radio mi je neke estetske korekcije i sada me je već strah šta mi je ubrizgao u telo i lice - napisala je ona i dodala:

- Prosto čovek da bude šokiran. Uđeš u ordinaciju, dočeka te njegova majka na pultu, soba puna diploma, ceo zid popunjen, upišeš ime na Guglu, dobitnik raznih nagrada, a sada je to nestalo... U ordinaciji su uvek bili prisutni i još jedna doktorka i anesteziolog, imao je saradnju i sa drugim klinikama, držao edukacije po regionu. Kako je to moglo da se dozvoli? - napisala je Subotićka.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.