Izvor: Radio 021, 06.Jul.2023, 18:04

SSP i PSG: Ponižavajuća odluka vlasti da Vučić bude počasni građanin Subotice

Gradski odbori Stranke slobode i pravde i Pokreta slobodnih građana u Subotici su osudli odluku Skupštine grada da predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobije zvanje "Počasnog građanina" tog grada.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokret slobodnih građana: Za uništavanje Subotice se ne dobija zvanje počasnog građanina, za to se odgovara

Izvor: Danas, 06.Jul.2023

“Za uništavanje Subotice i svega dobrog u njoj se ne dobija zvanje počasnog građanina, za ove stvari se odgovara”, saopštili su iz Pokreta slobodnih građana (PSG) Subotice, povodom odluke Skupštine grada da najviše gradsko zvanje dodeli predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Nastavak na Danas...

Protest “Srbija protiv nasilja” u sredu u Subotici

Izvor: Danas, 07.Jul.2023, 09:26

Protestni skup “Srbija protiv nasilja” u Subotici, umesto u subotu, održaće se u sredu, 12. jula, na platou dr Zorana Đinđića od 19 časova, saopštio je Organizacioni odbor skupa gradskih organizacija Pokreta slobodnih građana, Stranke slobode i pravde i Narodne stranke.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.