Izvor: Danas, 28.Jul.2023, 13:28

SSP Subotica zahteva angažovanje Specijalne antiterorističke jedinice zbog problema sa krijumčarskim grupama u tom gradu

“Više meseci naši sugrađani se nalaze na vetrometini između krijumčarskih kriminalnih grupa naoružanih automatskim oružjem, koje se međusobno bore za prevlast na teritoriji. Posebno su pogođeni ljudi u Makovoj sedmici, Kelebiji, Hajdukovu i Paliću. Nakon što padne mrak, građani ne smeju da izađu iz svojih kuća, decu ne smeju da puštaju da sama idu do škole”, rekao je Robert Šebek, predsednik gradskog odbora Stranke slobode i pravde Subotica, reagujući na izjavu gradonačelnika Stevana Bakića da bezbednost Subotičana nije ugrožena.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.