SPREMILA OPASNU TAKTIKU?! Aleksandra dovela Davida do LUDILA! NAMERNO GA NAPADAM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMILA OPASNU TAKTIKU?! Aleksandra dovela Davida do LUDILA! NAMERNO GA NAPADAM! (VIDEO)

Sve radi svesno!

Otkako je javno otkrila da je Zerina Hećo bila žrtva silovanja, Aleksandra Subotić je u burnom odnosu sa svojim cimerima. Javnost i zadrugari su osudili njen postupak, što je bio povod za brojne svađe između nje i ostalih ukućana.

O žestokim sukobima koje je uzrokovala, kao i o njenom odnosu sa roditeljima i dečkom Davidom Dragojevićem, Aleksandra je razgovarala sa Ognjenom Amidžićem.

- Prošla sam ovde kroz previše faza. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Imam čudnu sposobnost da iziritiram ljude, uvek kada pričam nastane haos. Nesvesno to radim. Tako i Davida izludim, imam prirodan talenat da iznerviram ljude - rekla je Aleksandra.

- Dešava se i da svesno uđem u raspravu. Umem po prirodi da budem bezobrazna. Ovde sam proglašena zlobnom, ali nisam takva. Ja generalno ne napadam prva ljude, nisam inicijator sukoba - dodala je ona.

Aleksandra je, zatim govorila o čestim svađama između njene majke Ljube Pantović i oca Karađorđa Subotića, kao i o njenom odnosu sa njima.

- Ja ni ne pamtim kada smo poslednji put svi bili na okupu i zaboravila sam na njihove svađe. To mi baš smeta. Sa majkom više ne ulazim u sukobe, a prema Karađorđu sam se postavila majčinski. Pokušavam da mu objasnim šta je ovo rijaliti i da treba da izbegava sukobe. U njihovim sukobima njega doživljavam kao žrtvu jer je majka agresivnija - kazala je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo možete pogledati ovde:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

PROCURIO VIDEO! Kija priznaje: DA! Pomiriću se sa Slobom! Evo i kada... Izgovorila sa ZADOVOLJSTVOM
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MARIJANA UKLJUČI MOZAK, OVO JE VEĆ SRAMOTAN POSTUPAK!!! Promenila reči pesme i pevala Zerini o SILOVANJU

Izvor: Press, 17.Dec.2018

Ovo je sramotno . Zadrugari su juče ponovo imali karaoke žurku, a Marijana Zonjić je promenila reči svoje pesme tako da je spomenula silovanje. Mnogi su to protumačili kao provokaciju...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.