SPECIJALNE JEDINICE PREPLAVILE SUBOTICU: Na istom mestu krvavog pira UPUCANA DEVOJČICA - meštani ne izlaze iz domova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 16:17

SPECIJALNE JEDINICE PREPLAVILE SUBOTICU: Na istom mestu krvavog pira UPUCANA DEVOJČICA - meštani ne izlaze iz domova!

Dve osobe su povređene u rafalnoj pucnjavi u Subotici.

Rafalna paljba čula se danas u Subotici, a uznemireni građani pišu da se pucnjava dogodila u šumi, a sumnja se da je u pitanju obračun migranata. Kako se saznaje, povređene su dve osobe koje nisu državljani Srbije.

Prema prvim informacijama, oko 13 sati došlo je do sukoba dve grupe migranata.

Sumnja se da su u pitanju Avganistanci. Prilikom sukoba korišćeno je vatreno oružje i policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nalazi na terenu. Građani uznemireni pišu na društvenim mrežama i obaveštavaju svoje sugrađane da pripaze i ne izlaze iz kuća.

Pucnjava se dogodila u Makovoj šumi, mestu na kojem je i ranije dolazilo do obračuna migrantskih grupa. Ovakve situacije se ne dešavaju retko, a podsetimo, pre skoro tačno godinu dana se na istom mestu dogodio krvavi obračun u kojem je jedna osoba nastradala.

Tada je u obračunu šestoro osoba povređeno, među kojima je bila i devojčica od 16 godina. 

A post shared by 192.RS (@192_rs)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.