SPARTAK DOVEO VELIKO IME: Odigrao je više od 90 mečeva za Rusiju i stigao je Suboticu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 11:02

SPARTAK DOVEO VELIKO IME: Odigrao je više od 90 mečeva za Rusiju i stigao je Suboticu

Potpisao je na godinu dana uz mogućnost nastavka saradnje.

Po završetku sezone FK Spartka iz Subotice nije odlučio da nastavi saradnju sa dotadašnjim šefom stručnog štaba, Milanom Milanovićem.

Odlučili su da na klupu dovedu poznato fudbalsko ime, a radi se o Aleksandru Keržakovu (40), nekadašnjem reprezentativcu Rusije (odigrao je 91. meč za Zbornaju).

On je potpisao jednogodišnji ugovor sa Subotičanima, koji može biti produžen na još godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana, ukoliko obe strane budu zadovoljne.

A post shared by @FK Spartak Ždrepčeva krv 🔵⚪ (@fcspartaksubotica)

Čuveni Rus je pre sedam godina završio igračku karijeru, dok je u trenerskoj već radio u nekoliko klubova. On je vodio mlađe kategorije reprezentacije Rusije, a radio je još u Tomu iz Tomska, Nižnjem Novgorodru, kao i Karmiotisu sa Kipra.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.