Izvor: Press, 10.Dec.2018, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKIRANI NJEGOVIM ODLASKOM! Ovaj takmičar je ZAUVEK NAPUSTIO BELU KUĆU! (VIDEO)

Procenat glasova ih je iznenadio.
Tokom prethodne večeri u Beloj kući su održane nominacije. Zadrugari su birali između Ljube Pantović i Karađorđa Subotića koji su bili ovonedeljni potrčci i svoj glas dali Karađorđu. 




Autor: Zadruga - RTV Pink


Osim Karađorđa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << publika je takođe, imala pravo glasa, a najmanju podršku milionskog auditorijuma dobio je Marko Petrušević Petrući i Mika Vasić. Njih dvojica su noć proveli u zatvoru, a sada je došlo vreme da se jedan od njih dvojice pozdravi sa boravkom na ovom velelepnom imanju. 




Autor: Zadruga - RTV Pink


Ognjen Amidžić je posetio zadrugare i saopštio im pravila igre. U ovom duelu, bolji se pokazao Mika Vasić i njemu će biti duplirani glasovi. Posle igre odnos glasova bio je 42% za Karađorđa i 36% za Petrućija. Nažalost najmanji procenat imao je Mika.




Autor: Zadruga - RTV Pink


U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 



Pročitajte još: SVI SE VESELE, SAMO ONA PLAČE! Rada Vasić RONILA GORKE SUZE, ovo joj je najteže palo! (VIDEO)








 




Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ZADRUGARI SU BILI IZNENAĐENI NJEGOVIM IZBOROM: Ona je novi VOĐA u Zadruzi! (VIDEO)

Izvor: Press, 10.Dec.2018

Svi su mislili da će se na tom mestu naći njegova majka! . Najgledaniji rijaliti u regionu "Zadruga 2" sinoć je napustio još jedan učesnik. Nominovani za izbacivanje bili...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.