ŠOKČINA! TOMOVIĆ MUVAO SUBOTIĆKU! On je dno dna! Crnogorac menjao taktiku, a Stanija je samo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKČINA! TOMOVIĆ MUVAO SUBOTIĆKU! "On je dno dna!" Crnogorac menjao taktiku, a Stanija je samo...

Obrt!

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović su sada u ljubavi, ali ona očigledno veoma malo zna o njemu i stvarima koje je radio van ovog rijalitija.

Posle priča da je bio u tajnoj vezi sa jednom od bliznakinja Miljanom Arsić, sada je isplivala još jedna priča o njegovoj prošlosti.

Danas su Aleksandra, David i Zlata u pabu razgovarali i započeli temu o tome kako ničije dete ne bi trebalo da se pominje u rijalitiju.

Tu se Aleksandra nadovezala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Tomovića koji to često radi, ali se onda prisetila jednog iskustava koje je sa njim imala pre ulaska u rijaliti.

 - Taj Vladimir Tomović je meni pisao poruke na Instagram. Ja njega ne poznajem. Posle sam čula da je bio u rijalitiju u kome sam i ja. Mislila sam da je to neki normalan dečko. Čula sam da je momak Crnogorac, zastupao neke stavove. Ali on je ovde dno dna, samo vređa žene, majke, porodicu, fuj - otkrila je Suboitićka.

David je takođe video ovaj čet.

- Ja imam njen Instagram, on joj poslao 5, 6 poruka, ona ništa nije odgovorila. Nijednom mu ni nisam ništa rekao, ni kroz šalu, pravim se da ne znam - rekao je Dragojević.

Tomović je još pre ulaska započeo svoju strategiju. Podsećamo na njegov razgovor sa ostalim zadrugarima kada su raspravljali, na samom početku rijalitija, koja devojka bi kome odgovarala, dakle još tada je imao na umu da izabere neku, ali je pitanje bilo koja će mu najviše odgovarati.

Započeo je sa Lunom Đogani, ali pošto kod nje nije naišao na interesovanje, prebacio se na Staniju.

Ostaje pitanje da li on Staniju koristi kako bi dobio pažnju u rijalitiju ili zaista gaji neke emocije? Ostaje da vidimo.

Svi zurili u Natino SEKSI TELO: Providnom haljinom zaludela publiku u Zagrebu i Beču! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.