SLABAŠAN JE I POD NADZOROM STRUČNJAKA Novi snimci lavića pronađenog kod Subotice: Prima terapiju i nalazi se u karantinu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2023, 23:51

"SLABAŠAN JE I POD NADZOROM STRUČNJAKA" Novi snimci lavića pronađenog kod Subotice: "Prima terapiju i nalazi se u karantinu" (VIDEO)

U toku je istraga koja treba da pokaže odakle je lavić pobegao i da li je u pitanju nelegalna trgovina divljim životinjama.

Na društvenim mrežama pojavili su se novi snimci mladunca lava koji je danas pronađen u okolini Subotice.

Lavić je zbrinut u Zoološkom vrtu na Paliću gde je zbog lošeg stanja dobio infuziju i pružena mu je prva pomoć.

- Trenutno je slabašan i nalazi se pod nadzorom stručnjaka u Zoo vrtu Palić koji daju sve od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sebe da mu spasu život. Prima terapiju i nalazi se u karantinu - objavljeno je na Instagram stranici 192_rs.

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

U toku je istraga koja treba da pokaže odakle je lavić  pobegao i da li je u pitanju nelegalna trgovina divljim životinjama.

Podsetimo, na Čantavirskom putu u četvrtak posle 10 sati pronađen je mali lav, star svega nekoliko meseci.

Umiljatog i iznurenog lavića pronašao je izvesni Zoltan koji je odmah sklonio životinju sa puta i pozvao policiju.

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.