SARADNJA SUBOTIČKE I SEGEDINSKE PIJACE

Izvor: Kurir, 20.Jun.2010, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SARADNJA SUBOTIČKE I SEGEDINSKE PIJACE

SUBOTICA - Subotička i segedinska pijaca dobiće iz pretpristupnih IPA fondova Evropske unije za prekograničnu saradnju oko 140.000 evra za realizaciju zajedničkog projekta koji je namenjen unapređenju položaja primarnih proizvođača kroz ekonomsku saradnju.

Projektom, koji će biti realizovan do 14. jula iduće godine, predviđeno je održavanje naučnih skupova, posvećenih unapređenju saradnje i savetovanje za poljoprivredne proizvođače, izjavio je Tanjugu direktor Pijačne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uprave i predsednik Udruženja pijačara Srbije Bela Bodrogi.

On je dodao da se najviše očekuje od analize tržišta dva poljoprivredna regiona, a koristi će biti i od uvođenja informatičkih punktova na pijacama. Prodavci će moći da ponude robu putem kompjutera, ali će moći i da vide gde bi mogli da je prodaju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.