SAAF: Počinje rasplet u B diviziji

Izvor: B92, 28.Maj.2010, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAAF: Počinje rasplet u B diviziji

U nedelju se igraju dve utakmice B divizije Superlige američkog fudbala, a vodeći tim iz Inđije će pokušati da ostane na toj poziciji i plasira se u elitni rang

Inđija trenutno ima isti učinak (4-1) kao i Grofovi i Forestlendersi, ali ima najbolji odnos postignutih i primljenih poena u međusobnim susretima ovog trija.

Pobeda u Subotici protiv Spartanaca mogla bi odvede Indianse u A diviziju, ali samo u slučaju da na kraju sezone ne ostanu na deobi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << liderske pozicije sa Grofovima, koji su uspeli da slave u Inđiji.

Spartanci, pritom, imaju svoj cilj. Posle tri pobede i dva poraza, Subotičani se i dalje nadaju plasmanu u elitnu diviziju. Samo prvoplasirani tim će se direktno tamo i plasirati, no i drugoplasirani ima čemu da se nada jer mu sledi baraž protiv petoplasirane ekipe A divizije, Legionara.

Superliga u američkom fudbalu - B divizija, nedelja:

16.00h Kikinda Mamuti – Grofovi Novi Kneževac (Novi Kozarci, stadion Sloboda)

17.00h Subotica Spartanci - Indija Indians (stadion Šupljak)

Tabela: Inđija 4-1, Grofovi 4-1, Mladenovac 4-1, Subotica 3-2, Vršac 1-4, Kikinda 0-3, Hajlenders 0-4

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.