Rukometaši Radničkog dočekuju Rudar iz Kostolca (nedelja, 18 h)

Izvor: KGsport.info, 28.Sep.2013, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Radničkog dočekuju Rudar iz Kostolca (nedelja, 18 h)

Rukometaši Radničkog sutra u svom „Jezeru“ dočekuju ekipu Rudara iz Kostolca, u okviru trećeg kola Superlige Srbije. Ovo će biti prilika za izabranike Nedeljka Vučkovića da poprave utisak nakon prošlonedeljnog poraza na gostovanju Spartaku u Subotici.
Radnički ima polovičan učinak posle dva odigrana kola u prvenstvu. Pobeda protiv jake Metaloplastike kod kuće i poraz od neugodnog Spartaka u Subotici, stvaljaju Radnički pred imeprativ pobede protiv ekipe iz Kostolca. >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info <<
Rudaru je ovo treća uzastopna sezona u najelitnijem rangu, a u proteklom prvenstvu ostvarili su svoj najbolji plasman, zauzevši peto mesto na kraju šampionata. Na startu ove sezone Rudar, baš kao i Kragujevčani, ima polovičan učinak, pošto su u prvom kolu poraženi u Vrbasu, a u drugom su kod kuće savladali ekipu PKB-a. Radnički je bez sumnje favorit u sutrašnjem meču, ali je maksimalan pristup obavezan.
Duel Radničkog i Rudara na programu je u nedelju, 29. septembra, u hali „Jezero“, sa početkom u 18 časova.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.