Rubin pozajmio igrača subotičkog Spartaka

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 15:44

Rubin pozajmio igrača subotičkog Spartaka

Fudbaler subotičkog spartaka Luka Bijelović (22) prešao ej u redove ruskog Rubina iz Kazanja, potvrdio ej taj klub na službenim stranicama.

Bijelovič, rođeni Subotičanin, čitavu karijeru je proveo u dresu "Plavih golubova".

On će do leta igrati na pozajmici u Rubinu koji će imati pravo da ga otkupi ako igrač zadovolji kriterijume u novoj sredini.

Bijelović je ove sezone za Spartak odigrao 22 utakmice, postigao je jedan gol i upisao tri asistencije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zbirno, odigrao je 124 utakmice za klub, postigao 15 golova i podelio devet asistencija.

U novom klubu nosiće dres sa brojem 77.

U novembru 2022. godine postigao je jedini gol u Humskoj u pobedi Subotičana protiv Partizana što mu je bio i jedan od važnijih trenutaka u karijeri.

Trener Subotičana Nenad Lalatović tako je usred sezone ostao bez važnog aduta za borbe na superligaškom frontu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.