Rat starleta: Nastavila si da se drogiraš kao tvoji roditelji!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2017, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rat starleta: Nastavila si da se drogiraš kao tvoji roditelji!

Aleksandra Subotić u petak uveče zgrozila je cimere kada je oplela po Anamariji Džambazov i tom prilikom pomenula njene pokojne roditelje.

Naime, cimeri su se udružili protiv Aleksandre, a među njima i Anamarija koja ju je optužila da laže.

Iako Anamarija nije jedina koja joj je zamerila što je izmislila dosta toga iz svog privatnog života, Aleksandra je rešila da udari tamo gde je najviše boli - na porodicu.

- Od čega su ti tako žuti zubi? Da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nije od droge. Mnogo si jadna - rekla je Aleksandra, a hrvatska starleta je rekla da se ona nije drogirala, već nažalost njeni roditelji koji su preminuli.

- Pa eto, ti si sledila njihov put - rekla je Aleksandra i zgrozila sve, a najviše Bojanu Ristivojević koja je upozorila Subotićevu da vodi računa o tome šta priča i koliko daleko ide.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.