Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Mar.2024, 11:15

Rasvetljeno razbojništvo u Đurđinu

SUBOTICA – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su razbojništvo i uhapsili A. D. (1983) iz okoline Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo. Sumnja se da je on, prošlog vikenda, zajedno sa još dva lica za kojima policija intenzivno traga, provalio u kuću u Đurđinu, nakon […]
Vest Rasvetljeno razbojništvo u Đurđinu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Subotica: Rasvetljeno 11 teških krađa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici rasvetlili su 11 teških krađa i uhapsili A. B. (2002) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je zajedno sa 17-godišnjim Subotičaninom, izvršio ova krivična dela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.