Radnici u prodavnici pretio pištoljem i uzeo novac, policija brzo reagovala

Izvor: B92, 02.Maj.2021, 18:08

Radnici u prodavnici pretio pištoljem i uzeo novac, policija brzo reagovala

Subotička policija uhapsila je N.Z. (1976), iz tog grada, ubrzo nakon što je uz pretnju pištoljem oduzeo novac od radnice jedne prodavnice, saopštio je MUP.

Policija je ubrzo pronašla osumnjičenog i ukradeni novac, a N.Z je prilikom legitimisanja napao patrolu, zbog čega će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

"Operativnim radom utvrđeno je da je osumnjičeni rano jutros provalio u kuću na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << periferiji Subotice i ukrao pištolj te će protiv njega biti podnete i krivične prijave zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i municije", dodaje se u saopštenju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Subotičanin uz pretnju pištoljem opljačkao prodavnicu, prilikom hapšenja napao policajce

Izvor: Radio 021, 02.Maj.2021

Subotička policija uhapsila je N. Z. (45) iz tog grada ubrzo nakon što je danas, uz pretnju pištoljem, oduzeo novac od radnice jedne prodavnice...Policija je ubrzo pronašla osumnjičenog i ukradeni novac, a on je prilikom legitimisanja napao patrolu, zbog čega će protiv njega biti podneta i krivična...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.