REAGOVALO MINISTARSTVO NAKON ODUZIMANJA DETETA: Odmah da se SMENI DIREKTOR Centra za socijalni rad u Subotici

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 12:09

REAGOVALO MINISTARSTVO NAKON ODUZIMANJA DETETA: Odmah da se SMENI DIREKTOR Centra za socijalni rad u Subotici

Takođe, Đorđević je naložio i da se sva dokumentacija vezana za taj slučaj iz Centra za socijalni rad i Pokrajinskog sekretarijata dostavi Ministarstvu kako bi se, kaže, stručni ljudi i komisije, upoznali sa celom dokumentacijom i procenili da li su i kakve nepravilnosti načinjene.

Ministar za rad Zoran Đorđević naložio je danas nadležnom Pokrajinskom sekretarijatu da hitno donese odluku o smeni direktora Centra za socijalni rad u Subotici, zbog propusta u slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usvojenja trogodišnje devojčice.

- Ja sam danas naložio dve stvari. Sektor za socijalnu zaštitu i brigu o porodici će tražiti od Pokrajinskog sekretara da hitno donese odluku o smeni direktora Centra za socijalni rad u Subotici i da pokrene odgovornost svih u lancu koji su upravo doveli do ovakvog slučaja - rekao je Đorđević posle sastanka sa usvojiteljima, porodicom Savić.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.