RAZBIJENA KRIMINALNA MREŽA U SUBOTICI: Rasvetljeno 11 teških krađa - deo nađenih stvari biće vraćeno vlasnicima

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 12:52

RAZBIJENA KRIMINALNA MREŽA U SUBOTICI: Rasvetljeno 11 teških krađa - deo nađenih stvari biće vraćeno vlasnicima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici rasvetlili su 11 teških krađa i uhapsili mladića (2002) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je zajedno sa 17-godišnjim Subotičaninom, izvršio ova krivična dela.
Sumnja se da su oni, u proteklih mesec dana, provalili u ugostiteljske objekte, prodavnice i stambene objekte, iz kojih su otuđili novac, zlato i tehničke uređaje, saopštila je Policijska uprava Subotica.    
Policija je pronašla deo ukradenih stvari i one će biti vraćene vlasnicima. 
Mladiću je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici. Sudija za prethodni postupak...
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Beočinu tri teške krađe, osumnjičeni privedeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2024, 11:24

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beočinu rasvetlili su tri krivična dela teška krađa i uhapsili trojicu osumnjičenih D. B. (1996), P. G. (2005) i N. D. (1996), sa područja ove opštine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.