Prštali meci na autobuskoj stanici: Mladić ranjen u pucnjavi!

Izvor: NaDlanu.com, 29.Sep.2014, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prštali meci na autobuskoj stanici: Mladić ranjen u pucnjavi!

Zbog rana koje je zadobio, 24-godišnji mladić zbrinut je na Odeljenju ortopedije u subotičkoj bolnici.

Sinoć oko 21.20 časova u blizini autobuske stanice ranjen je L.Š. (24) uz Subotice.

U Policijskoj upravi Subotica su potvrdili da je došlo do pucnjave i da je tom prilikom jedna osoba zadobila je prostrelne rane.

L.Š. je sinoć oko 21 čas i 50 minuta kolima Hitne pomoći dovežen na Hitan prijem Opšte bolnice u Subotici. Zbog rana koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << zadobio vatrenim oružjem zbrinut je na Odeljenju ortopedije.

Pošto je ispaljen hitac iz vatrenog oružja, Osnovno javno tužilaštvo je ovo krivično delo kvalifikovalo kao neovlašćeno držanje vatrenog oružja gde je zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora i kao nanošenje teške telesne povrede u pokušaju.

Izvor: Subotica.com/Kurir

Policija intezivno traga za počiniocem ovog krivičnog dela.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.