Prpić: Da skrenemo panžju na probleme gluvih

Izvor: Beta Video, 13.Okt.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prpić: Da skrenemo panžju na probleme gluvih

SUBOTICA - Glumica i promoterka projekta ``Budi deo dobre komunikacije`` Telenor fondacije Andjelka Prpić kazala je da se tom projektu priključila kako bi pomogla da se skrene pažnja na specifične potrebe gluvih i nagluvih, kojima se Telenor fondacija bavi na sistemski način. ``Kad sam shvatila da gluvi i nagluvi ne mogu sami da odu kod lekara - jer ne mogu da objasne šta ih boli, šta ih muči, i da ako su sami u kući ne mogu da pozovu lekara shvatila sam koliko smo zatvoreni, koliko mi koji možemo da ih čujemo najčešće ih ne čujemo, a njima treba mnogo više da se izbore za nešto``, rekla je Andjelka Prpić. (CH 4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Prpić: Nije bilo lako snimati spot

Izvor: Beta Video, 13.Okt.2016

SUBOTICA - Glumica Anđelka Prpić kaže da uopšte nije bilo lako snimati spot,za ``Budi deo dobre komunikacije`` Telenor fondacijeali da je veoma zadovoljna rezultatima (CH 5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.